Facebook De Witte Steen woensdag 26 juni 2019

https://www.facebook.com/Dewittesteenvenlo/?eid=ARAjJIEtMHzndqPL6Cwk9a9h9ttzXrXnM5zZBtfbZar7bC3t_RnTY1Ek0EsTunBrixeTPeVBdWLXA07U

Cadeaushop Creatief Atelier De Witte Steen vrijdag 27 januari 2017

Cadeaushop Creatief Atelier De Witte Steen

Bezoek ook eens onze cadeaushop van Creatief Atelier De Witte Steen! 

In het Activiteitencentrum hebben wij een leuke kraam met diverse cadeaus, gemaakt door onze cliënten. 

Leuk voor jezelf, of om cadeau te doen aan een ander. 
Ook zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar. 

 

Verlangens niet langer verborgen voor bewoners van De Witte Steen! donderdag 10 november 2016

Verlangens niet langer verborgen voor bewoners van De Witte Steen!

Ook enkele verlangens van bewoners van De Witte Steen blijven niet langer verborgen ! Zo heeft Kubilay onlangs genoten van een voetbalwedstrijd bij PSV in Eindhoven en hebben Pascal en Mathias mogen genieten van een mooie luchtballonvaart vanuit het Auxipark met een schitterend uitzicht over hun eigen woonvorm .  Zie foto's en filmpjes onder het tabblad nieuws bij  http://www.verborgenverlangens.nl

Geslaagde thema-avond woensdag 2 maart 2016

Geslaagde thema-avond

Op maandag 29 februari organiseerden we een thema-avond over de tuin en groenvoorziening. Voor deze avond waren clienten, naasten, vrijwilligers en medewerkers uitgenodigd.

Samen spraken we over ideeën en toekomstdromen rondom de tuin en groenvoorziening van de Witte Steen. Denk daarbij aan uitbreiding middels een beweeg/beleeftuin en moestuin etc. Daar bleef het niet bij. We hebben afgesproken om de plannen verder te verdiepen en uit te werken. Er is een werkgroep "de groene vingers" opgericht, die aan de slag gaat met de verdere uitwerking. Stapsgewijs op weg, met het onderzoeken van de haalbaarheid en realisatie van ontstane ideeën!

Restaurant AC woensdag 17 februari 2016

Restaurant AC

Appartement bewoners kunnen kiezen tussen eten in het eigen appartement met menukeuze, of in het restaurant met menukeuze. De eetbeleving in het restaurant willen we verbeteren. Zo staat er vanaf nu standaard peper en zout op tafel, is de tafel gedekt, tafelwater aanwezig, menu zichtbaar op tafel, serveren we maaltijden netjes uit en zijn de ondersteunende medewerkers herkenbaar aan dragen van een sloof.

In de kleinschalige woonvorm van de Witte Steen wordt overigens dagelijks vers gekookt en wordt het menu met de bewoners samen bepaald.

 

contact

Gespecialiseerde woonvorm en
dagbestedingscentrum De Witte Steen

Auxiliatrixweg 35,  5915 PN  Venlo


info@dewittesteenvenlo.nl

zorggroep_logo

zorggroep_logo